OSTİM Organize Sanayı̇ Bölgesi̇ Sanayi̇ci̇ İşadamı ve Yöneticileri̇ Derneği̇

2015 Yılı Faaliyet Raporu

§  10.01.2015 OSTİM OSB İstişare ve Değerlendirme toplantısına katılarak bölge ile ilgili sorun ve çözüm önerilerimizi dile getirdik. Siz üyelerimizin taleplerini idareye ilettik.

§  29.01.2015 Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Arif ŞAYIK’ı makamında ziyaret ettik. Derneğimizin tanıtımını yaptığımız ziyarette Ankara Kalkınma Ajansı ve ORSİAD’ın birlikte yapabileceği çalışmalar için Sayın Genel Sekreterimizin görüşlerini aldık.

§  14.02.2015 Habertürk Gazetesi Ankara Temsilcisi Sayın Bülent AYDEMİR’i derneğimizde ağırladık. Basında ORSİAD’ın tanıtımını yapmak üzere verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

§  03.03.2015 OSİAD Yönetim Kurulu Derneğimizi ziyarette bulundular.

§  12-15.04.2015 Almanya Usetec 2. El makine Fuarı’na %50 KOSGEB Destekli iş gezisi gerçekleştirdik.

§  29.04.2015 OSİAD Yönetimine Dernek Yönetimimiz iade-i ziyaret gerçekleştirdiler.

§  22.05.2015 Ankara Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Selim ÇELENK makamında ziyaret edildi.

§  26.05.2015 derneğimizin ev sahipliğinde, Ankara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi eşliğinde Brezilya, Şili ve Venezuela Büyükelçi ve Ticari ataşelerinden oluşan bir heyetle toplantı gerçekleştirdik. Büyükelçi ve Ticari Ataşelere günün anısına plaket takdim edildi. Toplantı sonrası firma ziyaretleri gerçekleştirildi.

§  19.05.2015 Dönemim T.B.M.M. Başkanı Sayın Cemil ÇİÇEK ve AK Parti Ankara Milletvekili Sayın Emrullah İŞLER’in katılımları ile siz değerli üyelerimizi Lale Restoran da Kahvaltı organizasyonunda bir araya getirdik.

§  06.06.2015 Derneğimizin 16. Mali Genel Kurulu siz değerli üyelerimizin de katılımları ile dernek seminer salonunda gerçekleştirildi.

§  19.06.2015 ORSİAD 14. Geleneksel İftar Yemeğimizi Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden katılan yaşlılarımız ve çocuklarımızla birlikte Lale Restoranda gerçekleştirdik.

§  24.11.2015 KOSGEB Ostim Müdürü Sayın Köksal ÖZEN’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.