ORSİAD 18. OLAĞAN MALİ GENEL KURUL

ORSİAD 18. OLAĞAN MALİ GENEL KURUL GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ostim Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD)’nin 18. Olağan Mali Genel Kurulu yoğun bir katılımla ORSİAD Genel Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Ostim Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Orhan AYDIN’ın da katıldığı Genel Kurul Toplantısında ORSİAD’ın faaliyetleri büyük bir ilgi ile karşılandı.

2016 yılı Faaliyet Raporunu ORSİAD üyelerine arz eden ORSİAD Başkanı Nedret YENER: ‘Bizle Yönetim olarak üyelerimizin muhatap olabileceğini düşündüğümüz hemen her yerde Derneğimizi tanıtmaya, akılda kalmaya özen gösteriyoruz. Bugün Ankara bürokrasisinin aklında da hükümetin hafızasında da ORSİAD’ın adını çok iyi bir şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Derneğimiz 2017de’de faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek ve siz değerli üyelerimizin ticari faaliyetlerine katkıda bulunmayı sürdürecektir. 18. Olağan Mali Genel Kurulumuz Hepimize Hayırlı Olsun’ dedi.

Toplantının ardından ORSİAD ailesine yeni katılan üyelere plaketleri takdim edildi.